Voorbereiding

Drogisterij.nl

Is uw toilettas al gevuld voor de vakantie? Bij drogisterij.nl koopt u gemakkelijk de verzorgingsproducten die u nodig heeft zoals zonnebrand, gezichtcrèmes, make-up en nog veel meer. Ook altijd handig om bij u te hebben, een klein ehbo tasje met pleisters, verband, muggenspray en andere ehbo artikelen! Altijd handig mocht u dit nodig hebben tijdens uw vakantie.

Koop nu

Pasfoto.nu

pasfoto makenPasfoto.nu is een Nederlandse website die een geheel nieuwe technologie ontwikkeld heeft, waarmee pasfoto’s online gemaakt kunnen worden. De pasfoto’s zijn geschikt voor alle officiële documenten, zoals paspoorten, rijbewijzen en id-kaarten. Slechts in een paar stappen creëert u de perfecte pasfoto.

Koop nu

Halfords

Halfords.nlNog snel iets aanschaffen voor uw auto of fietsvakantie? Halfords.nl is de online specialist op het gebied van allerhande producten met betrekking tot auto’s en fietsen. Zo kunt u bij deze webshop terecht voor breed scala aan auto en fiets accessoires. Het assortiment is altijd actueel en is gegarandeerd van goede kwaliteit.

Koop nu

Jamie Magazine

Neem nu een goedkoop abonnement!Kom nu alvast in de vakantiesfeer met Jamie’s Magazine. Kook voor uzelf de meest verrassende en avontuurlijke  recepten van de mooiste culinaire plekken ter wereld. Vanaf nu maakt u in uw eigen keuken ook een authentieke Spaanse paella, Marokkaanse tajine of Italiaanse risotto. Met Jamie magazine haalt u elke twee maanden een lekker dik magazine in huis.

Koop nu

LOI

loi_logo22Wat is er nu leuker dan de taal te spreken van het land waar u naar op vakantie gaat? Bij de LOI bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en een opleiding die zich aan u aanpast. Zo is uw opleiding prima te combineren met een baan en gezin, en haalt u snel een erkend diploma.

Koop nu

Sunnycars.nl

sunnycars_logoGenieten, relaxen en zoveel mogelijk zien? Met een huurauto van Sunny Cars heeft u pas écht vakantie! Want een Sunny Car is all-in. Gegarandeerd géén extra toeslagen, maar 1 vast bedrag. Duidelijker en makkelijker kan niet. Via Sunny Cars boekt u op deze manier in meer dan 90 landen uw ideale auto.

Koop nu

Thuistesters.nl

Gaat u met de auto op vakantie naar Frankrijk? Vanaf 1 juli 2012 is het in Frankrijk verplicht om een alcoholtest in het voertuig te hebben. Dit geldt ook voor buitenlandse voertuigen. Met zo’n test kunnen bestuurders, bij twijfel over hun alcoholgehalte, zelf bepalen of ze wel of niet in staat zijn een voertuig te besturen. Bestel de alcoholtest op thuistesters.nl.

Koop nu

Unigarant verzekeringen

Heeft u al een reis- en of annuleringsverzekering afgesloten voor uw vakantie? Unigarant verzekeringen is een betrouwbare partner van de Jong Intra Vakanties. Bereken hier de kosten en sluit de verzekering af. U kunt kiezen uit een doorlopende of kortlopende verzekering.

Koop nu

Taxi2airport.nl

Wilt u liever geen beroep doen op uw familie, vrienden of buren voor vervoer van en haar de luchthaven? Via Taxi2airport.nl boekt u zeer eenvoudig en snel een taxi van en naar vrijwel elke luchthaven, tegen een scherp tarief. Naast vervoer van en naar luchthavens is het ook mogelijk om een taxi te boeken naar hotels, stations of andere locaties.

Koop nu

GWK Travelex

GWK TravelexGWK Travelex is de specialist in vreemde valuta, contante betalingen en money transfers. Bij GWK Travelex kunt u buitenlandse valuta online bestellen en afrekenen zonder provisie te betalen. Ook kunt u bij GWK Travelex terecht voor het aankopen en verkopen van travellers cheques. Dit is een veilig en vrijwel overal ter wereld geaccepteerd betaalmiddel.

Koop nu